Blog

Interview met Harrie-trainer Isabelle Mertens

op 30 maart 2021 door CNV Jongeren

{intro}

Lees verder

Anneke Zondag vertelt!

op 22 februari 2021 door CNV Jongeren in Inspiratie

Harrie is de personificatie van de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een extra ondersteuningsbehoefte. "Harrie" staat namelijk voor: Hulpvaardig, Alert, Rustig, Realistisch, Instruerend en Eerlijk. Maar waarom zijn Harries zo belangrijk voor deze werknemers? En wie kan je dit nou beter vertellen dan de directe collega van een Harrie? Vandaar dat Anneke Zondag vertelt!

Lees verder

Harrie Helpt terugkommiddag!

op 13 januari 2021 door CNV Jongeren

Op 21 januari 2021 staat de Harrie Helpt terugkommiddag op het programma. Voor alle deelnemers die in het verleden de Harrie Helpt-training hebben afgerond, toe zijn aan een opfrissing, het delen van ervaring(en) of het aanleren van nieuwe vaardigheden, van harte welkom! Aanmeldprocedure vind je op toegevoegde flyer. Meld je snel aan, er is een maximum capaciteit van 15 deelnemers. Gezien de huidige maatregelen zal de terugkommiddag online plaatsvinden. Graag tot de 21e!

Lees verder

Week van de Realist!

op 29 januari 2019 door CNV Jongeren

Inclusie werkt! Maar hoe? Om te laten zien hoe inclusie werkt organiseren wij van 11 t/m 15 februari de Week van de Realist! Veel organisaties doen hun best om op de werkvloer plek te maken voor collega’s met een arbeidsbeperking. Met elkaar zijn we goed op weg, maar er staan nog steeds veel mensen te popelen om aan de slag de gaan! Organisaties kunnen veel leren van elkaar en van realisten: werknemers met een beperking die goed weten wat zij wel en niet kunnen.

Lees verder