Doen is het beste denken!

op 28 februari 2017 door CNV Jongeren

Op 21 februari sloegen Arnhemse werkgevers de handen ineen om de banenafspraak te realiseren. Deze informatiemiddag stond in het teken van het uitwisselen van kennis en ervaringen over werken met mensen met een beperking.

In Arnhem barst het van enthousiaste werkgevers die graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen geven.
Onder het motto: "doen is het beste denken" werden er concrete handvatten gegeven hoe we deze mensen konden bereiken en begeleiden.

Ook CNV Jongeren was hierbij aanwezig. Lianne en Erik gaven een workshop over Harrie en gingen in op de inhoud van de training.
Door middel van een interactieve bijeenkomst werden kenmerken, vooroordelen, moeilijkheden maar vooral mogelijkheden en oplossingen bedacht over hoe we mensen met een arbeidshandicap beter kunnen begeleiden.
Tijdens een tweedaagse Harrie-training komen deze dingen aan bod.

De middag werd afgesloten door de Arnhemse wethouder van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en in het kader van de "Dag van de 1000 voorbeelden" kreeg iedere deelnemer een leuk aandenken en was er een afsluitende netwerkborrel.