Ervaringen

 Verschillende deelnemers van de Harrie training en de Expeditie Harrie hebben hun ervaring achtergelaten. Deze lees je hier:


"De trainers hebben ons goed laten inzien hoe wij met collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen omgaan.Tips en tricks hebben zij aangereikt, waarvoor veel dank. Ze hebben de aankomende Harries van Hotel Erica enthousiast gemaakt."


"Expeditie Harrie was voor mij vooraf, een expeditie met een aantal open bladzijdes. Wij zijn met een aantal collega's naar onze werkplek gekomen, en hebben ons zeker laten inspireren door Lianne en Phil! Gaandeweg de expeditie hebben we een andere kijk gekregen op het begrip, de persoon 'Harrie', en zijn wij positief geprikkeld om hier in de toekomst extra aandacht aan te gaan geven. Heb het als prettig ervaren, en hoop in de toekomst vele Harries te mogen ontvangen en hiermee samen te werken."


"Door het positieve verhaal van de Realist tijdens de Harrie-training kreeg ik ineens een heel ander beeld van hoe het is om te werken met een arbeidsbeperking."


"De duidelijke en praktische informatie die mij gegeven werd tijdens de Harrie-training kon ik gelijk inzetten in mijn werk."


"Wat fijn dat er zoveel ruimte werd gegeven voor je eigen inbreng door goede intervisie en huiswerkopdrachten. Samen kennis delen met andere Harries is echt van meerwaarde."