Eerste deelnemers WSP Midden-Gelderland bekroond tot ‘HARRIE’

op 23 februari 2017 door CNV Jongeren in Nieuws

Eerste deelnemers WSP Midden-Gelderland bekroond tot ‘HARRIE’

We hebben de eerste HARRIE-certificaten uitgereikt aan deelnemers die zich hebben aangemeld via het Werkgevers Servicepunt (WSP) Midden-Gelderland! De 12 gemotiveerde en enthousiaste cursisten zijn geslaagd en ontvingen uit handen van Bob Bergkamp, directeur WSP Midden-Gelderland, het certificaat. De HARRIE-training leidt werknemers in twee dagen op tot ideale collega die op de werkvloer een collega met een arbeidsbeperking ondersteunt en begeleidt.

De deelnmers werken bij verschillende bedrijven in de regio: Avabel, Brandweer Gelderland-Midden, Concept en Food Service, De Voorwerkers B.V, Hutten, N&S Quality Consultants B.V., Velocitas Personeelsdiensten B.V. en Veens Kozijnen B.V.

HARRIE staat voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. In twee dagen leert de collega-werknemer zich hierop te ontwikkelen in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. De volgende Harrietraining bij WSP Midden-Gelderland start in maart. Geïnteresseerde leidinggevenden kunnen medewerkerkers aanmelden bij het Werkgevers Servicepunt Midden-Gelderland.