FAQ

Heeft u nog vragen? Zie hier de meest gestelde vragen:

Waar wordt de open Harrie Helpt training gehouden?
De Harrie Helpt training wordt gegeven op het kantoor van CNV Jongeren op Tiberdreef 4 in Utrecht. Het kantoor van CNV Jongeren is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt naast station Utrecht Overvecht.

Kunnen jullie ook bij ons in het bedrijf een Harrie Helpt training of een Expeditie Harrie geven?
Ja, wij kunnen een incompany training verzorgen. Deze training kunnen we afstemmen op uw wensen. Een van de trainers zal daarom van te voren met u een gesprek houden om uw wensen te inventariseren. Bent u geïnteresseerd in een incompany training? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt de Harrie Helpt training?
De Harrie Helpt training duurt twee dagen van 10:00 uur tot 15:45 uur.

Hoeveel mensen nemen deel aan de Harrie Helpt training?
Aan een Harrie Helpt training nemen 6 tot 12 mensen deel.

Moet ik me voorbereiden op de Harrie Helpt training?
Ja, bij inschrijving krijgt u een vragenlijst opgestuurd. Deze moet u invullen en terugsturen. Deze vragenlijst gebruiken wij om de training af te stemmen op de behoefte en de leervragen van de deelnemers.
Tussen de twee trainingen door krijgt u ook opdrachten, hierdoor bent u tussen de twee trainingen in ook actief bezig met uw rol als Harrie.

Krijg ik ook huiswerk tussen de twee trainingen van de Harrie Helpt training?
Ja, tussen de twee trainingen krijgt u huiswerkopdrachten mee. Dit zijn geen grote opdrachten maar zorgen er wel voor dat u tussen de trainingen door bezig bent met uw rol als Harrie.

Wat kost deelname aan een Harrie Helpt training?
De Harrie Helpt training kost €605,- per persoon en een incompany training kost €4620,-. Er kunnen 6 tot 12 mensen deelnemen aan een training.

Wat komt er aan de orde in de Harrie Helpt training?
In de Harrie Helpt training worden verschillende onderwerpen behandeld. Zo hebben we het over de 'doelgroep' de wetgevingen, over hulpmiddelen en theorieën die u kunt inzetten om iemand met een arbeidsbeperking te begeleiden en krijgt u de ruimte om vragen te stellen aan een ervaringsdeskundige. Daarnaast is er tijdens de training ook ruimte om ervaringen te delen en worden er casussen behandeld.

Kan ik interne jobcoach worden met de Harrie Helpt training?
Ja, u kunt- onder bepaalde voorwaarden-  gebruik maken van de Interne jobcoachregeling van het UWV of gemeenten. Om interne jobcoachingsgelden aan te vragen moet u een aanvraag indienen bij het UWV. Klik hier voor meer informatie. Of check uw eigen gemeente. 

Krijg ik een certificaat na afloop van de Harrie Helpt training?
U krijgt na afloop van de training een certificaat van ons.

Hoeveel tijd zit er tussen de eerste en tweede training?
Idealiter zitten er vier weken tussen de eerste en de tweede training. Bij een open training staan de data al vast (zie onze website voor de mogelijkheden). Bij een incompany training worden de data in overleg met de organisatie vastgelegd.

Wat moet ik als organisatie regelen voor een incompany training?
Voor de Harrie Helpt incompany training ontvangen we graag ruim voor de training een deelnemerslijst met e-mailadressen zodat wij de deelnemers een vragenlijst kunnen sturen. Verder hebben we een ruimte (met beeld en geluid, waar prezi afgespeeld kan worden), koffie, thee en een lunch nodig. 

Zitten reiskosten bij een incompanyt training inbegrepen?
Bij zowel de Incompany Harrie Helpt training, als bij de Expeditie Harrie zitten reiskosten in de prijs inbegrepen.

Hoe zit het met de AVG?
Bij de Harrie Helpt training houden wij rekening met de AVG. Wij maken gebruik van veilige systemen en bewaren gegevens maximaal 2 jaar. 

Wanneer gaat een Harrie Helpt training niet door? 
Een Harrie Helpt training op basis van open inschrijving gaat niet door bij een deelnemersaantal van minder dan 4. Hier wordt u twee weken van te voren van op de hoogte gesteld. Ook krijgt u dan uw geld terug. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!