FAQ

Heeft u nog vragen? Zie hier de meestegestelde vragen:

Waar wordt de open Harrie Helpt training gehouden?
De Harrie training wordt gegeven op het kantoor van CNV Jongeren op Tiberdreef 4 in Utrecht. Het kantoor van CNV Jongeren is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt naast station Utrecht Overvecht.

Kunnen jullie ook bij ons in het bedrijf een Harrie Helpt training  of een expiditie Harrie geven?
Ja, wij kunnen een incompany training verzorgen. Deze training kunnen we afstemmen op uw wensen. Een van de trainers zal daarom van te voren met u een gesprek houden om uw wensen te inventariseren. Bent u geïnteresseerd in een incompany training? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt de Harrie Helpt training?
De Harrie Helpt training duurt twee dagen van 10uur tot 15.45 uur.

Hoeveel mensen nemen deel aan de Harrie helpt training?
Aan een Harrie Helpt training nemen 6 tot 12 mensen deel.

Moet ik me voorbereiden op de Harrie Helpt training?
Ja, bij inschrijving krijgt u een vragenlijst opgestuurd. Deze moet u invullen en terugsturen. Deze vragenlijst gebruiken wij om de training af te stemmen op de behoeft en de leervragen van de deelnemers.
Tussen de twee trainingen door krijgt u ook opdrachten, hierdoor bent u tussen de twee trainingen in ook actief bezig met uw rol als Harrie.

Krijg ik ook huiswerk tussen de twee trainingen van de Harrie Helpt training?
Ja, tussen de twee trainingen krijgt u huiswerkopdrachten mee. Dit zijn geen grote opdrachten maar zorgen er wel voor dat u tussen de trainingen door bezig bent met uw rol als Harrie.

Wat kost deelname aan een Harrie Helpt training?
De Harrie training kost 450 euro per persoon en een incompany training kost 3750 euro. Er kunnen 6 tot 12 mensen deelnemen aan een training.

Wat komt er aan de orde in de Harrie Helpt training?
In de Harrie training worden verschillende onderwerpen behandeld. Zo hebben we het over de doelgroep (mensen met een arbeidsbeperking), de wetgeving (Participatiewet) en over hulpmiddelen en theorieën die u kunt inzetten om iemand met een arbeidsbeperking te begeleiden. Daarnaast is er tijdens de training ook ruimte om ervaringen te delen en worden er casussen behandeld.

Kan ik interne jobcoach worden met de Harrie Helpt training?
Ja, u kunt interne jobcoach worden als u de Harrie training heeft gevolgd. Om interne jobcoach te worden moet u een aanvraag indienen bij het UWV. Dit kan via deze website: http://www.uwv.nl/werkgevers/werknemer-met-uitkering/regelingen-van-uwv/detail/interne-jobcoach

Krijg ik een certificaat na afloop van de Harrie Helpt training?
U krijgt na afloop van de training een certificaat van ons.

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan gerust contact met ons op en stel u vraag!

Hoeveel tijd zit er tussen de eerste en tweede training?
Idealiter zitten er vier weken tussen de eerste en de tweede training. Bij een open training staan de data al vast (zie onze website voor de mogelijkheden). Bij een incompany training worden de data in overleg met de organisatie vast gelegd.

Wat moet ik als organisatie regelen voor een incompany training?
Voor de Harrie Helpt incompany training ontvangen we graag ruim voor de training een deelnemerslijst met e-mailadressen zodat wij de deelnemers een vragenlijst kunnen sturen. Verder hebben we een ruimte (met beeld en geluid, waar prezi afgespeeld kan worden), koffie, thee en een lunch nodig. 

Zitten de reiskosten erbij inbegrepen?
Bij zowel de Incomapny Harrie Helpt training, als bij de Expeditie Harrie zitten reiskosten inbegrepen.

Hoe zit het met de AVG?
Bij de Harrie training houden wij rekening met de AVG. Wij maken gebruik van veilige systemen en bewaren gegevens maximaal 1,5 jaar. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!