Downloads

Graag ondersteunen wij Harrie met praktische tools en adviezen. Vragen? Neem contact met ons op!

Flyer Harrie Helpt-training
Wil je de Harrie-training bij je collega's onder de aandacht brengen? Deze flyer helpt daarbij! 

Bijsluiters voor begeleiding
Concrete tips voor Harrie's en werkgevers hoe je kunt omgaan met verschillende type beperkingen. Daarnaast een overzicht van regelingen waar werkgevers gebruik van kunnen maken, wanneer zij een werknemer met een arbeidsbeperking in dienst nemen.

Feedback
Manier om in vier stappen feedback te geven. Ook tips voor het ontvangen van feedback.

Leerstijlentest
Korte test om erachter te komen hoe de Realist en jijzelf het beste leren. Pas de uitleg van werkzaamheden aan bij de leerstijl van je collega.

Softskills
Lijst met softskills: vaardigheden en eigenschappen die vaak gevoelig van aard zijn. Hierdoor is het vaak moeilijk om daarop feedback te geven en te ontvangen, dus is het extra belangrijk om de vier stappen van feedback geven te volgen.

Vangnet
Lijst met organisaties en personen die als vangnet fungeren buiten het werk om. Goed om hiervan op de hoogte te zijn, wanneer je bemerkt dat er aandachtspunten zijn die buiten de verantwoordelijkheid van de werkomgeving liggen.

Balanskaart voor thuiswerkers 
Deze balanskaart is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel thuiswerken. 

Persoonlijk ontwikkelpan 
Gebruik het persoonlijk ontwikkelplan om samen met de Realist te kijken hoe er gewerkt kan worden aan ontwikkeling van verschillende werknemersvaardigheden. 

Flyer Harrie Helpt- & Harrie Helpt Statushouders-training