Over ons

Harrie is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld tot een begrip op de werkvloer. Harrie Help training is mede mogelijk gemaakt door support van het UWV, Instituut Gak en Vilans.

CNV Jongeren

CNV Jongeren zijn er voor de dromers, denkers en doeners. Voor alle jongere mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun bijdragen willen leveren aan onze maatschappij.

CNV Jongeren is de onafhankelijke vakbond voor jongere werknemers in Nederland. We zijn er voor de bijbaners, stagiaires, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerde, en young-professionals. Samen komen we op voor hun belangen op de arbeidsmarkt, woningmarkt, en in het onderwijs. Daarnaast hebben we speciaal aandacht voor jonge mensen met een kwetsbare positie.

Binnen ons projectenbureau zijn de Harrie Helpt trainingen en de Realisten Academie 2.0 belangrijke projecten om een bijdrage te leveren aan een meer inclusieve arbeidsmarkt.

Voor meer informatie: http://www.cnvjongeren.nl/ 

Ontmoet onze mensen

Luca Duppen 

Projectleider Harrie Helpt-training bij CNV Jongeren

"Een inclusievere maatschappij, daar hoor ik bij. Met behulp van de Harrie Helpt-training creëren we een werkvloer waar ieders mogelijkheden tot uiting komen. En daarnaast; mensen in hun kracht zetten is toch gewoon super?!"

Theo Duijker

Oprichter Enspiratie, een sociale én inclusieve onderneming

"Vanuit mijn persoonlijke ervaring met mijn dochter, en zakelijke ervaring als directeur van een inclusieve onderneming vind ik het geweldig om regelmatig een Harrie training te geven."

Daphne van der Mispel

Trainer bij CNV Jongeren 

" Ook met de beste intenties kun je als collega op de werkvloer tegen dingen aanlopen. Een open blik en oprechte interesse zorgen dat je iemand kunt zien voorbij vooroordelen en labels. Wat je aandacht geeft groeit, is niet voor niets een cliché. Aandacht geven aan wat er wél mogelijk is, is voor mij de sleutel tot inclusief denken. Hoe mooi dat we in de Harrie training hier tools voor aan mogen reiken!" 

Jonneke van den Berg

Trainer bij CNV Jongeren 

" Meewerken aan een inclusieve arbeidsmarkt, dat is mijn missie! Het uitwisselen van ervaringen en aanreiken van tools tijdens de training draagt bij aan een inclusieve mindset bij de deelnemers. Ik vind het tof om te zien hoe dat tijdens de training ontstaat en wordt aangewakkerd." 

Marieke van Andel

Trainer bij CNV Jongeren

"Wat ik tof vind aan de Harrie-training is dat het je op een nieuwe manier leert kijken naar wat je van nature al doet. Deelnemers delen persoonlijke verhalen en houden elkaar scherp. Mijn wens is dat 'begrip' en 'respect' méér zijn dan mooie termen. Ik ben er trots op dat alle Harries hier handen en voeten aan geven op de werkvloer en dat we zo bijdragen aan een diverse, kleurrijke wereld. Een wereld waarin niemand 100% 'normaal' is, want dat zou maar saai zijn”

Kenneth Bottelier

Trainer bij CNV Jongeren

“Wat ik zo mooi vind aan de HARRIE-trainingen zijn de verschillende ervaringen en kennis die de deelnemers, samen met de trainers delen. Vooral het samen kijken naar de mogelijkheden, in plaats van de onmogelijkheden biedt mooie inzichten. Het samenwerken naar een inclusieve arbeidsmarkt, dat is mijn doel!

Heleen de Haan

Projectassistent Harrie Helpt-training - CNV Jongeren

"Een maatschappij voor iedereen, dat is waar CNV Jongeren voor staat. Ik ben blij dat ik daar met mijn functie ook aan kan bijdragen. Heb je een vraag over de Harrie-training? Dan sta ik je graag te woord!" 

Josje Tummers

Trainer Persoonlijk- en Maatschappelijk Leiderschap

"Ik merk dat er deuren opengaan als we meer durven zien wat er (of iemand) wél allemaal kan. De Harrie Helpt training is bij uitstek een training waar ruimte is voor diversiteit, denken in oplossingen en samenwerking van mens tot mens. En dat is eigenlijk hartstikke leuk!" 

Richard Duppen

Algemeen directeur Avabel Nederland BV / Eigenaar Avadigma BV

"Laten zien dat inclusief ondernemen kan en werkt, dat is wat mij drijft als directeur van 3 inclusieve, commerciële organisaties. Als Harrie trainer breng ik ervaringen mee vanuit mijn werkzame leven waarin werken met mensen met een ondersteuningsvraag altijd centraal heeft gestaan."

Xandra Vaessen

Jobcoach & trainer 

" Inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In mijn dagelijkse werkzaamheden begrippen die ik vaak tegen kom. Maar, hoe je hier mee om gaat is een vraagstuk waar veel werkgevers mee worstelen. De Harrie Helpt-training geeft hier regelmatig een antwoord op. Vanuit mijn baan als jobcoach heb ik veel praktische voorbeelden en samen kunnen we er voor zorgen dat iedereen een passende plek krijgt." 

Evelien in 't Veld

Zelfstandig trainer & coach - GoodValues 

'In de Harrie training mag ik eraan bijdragen dat werkgevers & collega's (nog meer) gaan ervaren hoeveel meerwaarde het heeft om een divers personeelsbeleid te voeren. Als iemand zich op een werkplek, op school of in de maatschappij van waarde voelt dan kan hij/zij zoveel meer bereiken in het leven. Ik krijg er heel veel energie van om hierover met mensen in gesprek te gaan en toe te werken naar een Harrie binnen elk bedrijf" 

Ilse Huizenga

Zelfstandig trainer & coach

“Vanaf het moment dat ik als stagiair bij CNV Jongeren kennis maakte met Harrie en de Realisten, hebben ze een plekje in mijn hart. Daarom blijf ik mij maar al te graag inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt!”