Over ons

Harrie is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld tot een begrip op de werkvloer. Harrie is mede mogelijk gemaakt door support van het UWV, Instituut Gak en Vilans.

CNV Jongeren

CNV Jongeren staat bekend als dé onafhankelijke jongerenvakbond voor startend en studerend Nederland. Naast dat zij als vereniging de stem van jongeren laat horen in belangrijke arbeidsgerelateerde kwesties, heeft CNV Jongeren ook een projectbureau. Zowel de vereniging als het projectenbureau zetten zich al jaren in voor jongeren met een beperking. Vanuit de vereniging oefent CNV Jongeren invloed uit op de politiek, en met de projecten zet CNV Jongeren zich in, in de praktijk. Ondertussen zijn er al vele jongeren met een beperking getraind tot realist, en al sinds 2013 geeft CNV Jongeren Harrie trainingen.

Voor meer informatie: http://www.cnvjongeren.nl/ 

Ontmoet onze trainers

Robin de Rooij

Projectleider Harrie Helpt CNV Jongeren

'Iedereen naar vermogen laten meedoen op onze arbeidsmarkt. Dat is waar ik iedere dag mee bezig mag zijn als projectleider en trainer van de Harrie Helpt training. Geweldig!'

Theo Duijker

Oprichter Enspiratie, een sociale én inclusieve onderneming

“Vanuit mijn persoonlijke ervaring met mijn dochter, en zakelijke ervaring als directeur van een inclusieve onderneming vind ik het geweldig om regelmatig een Harrie training te geven”

Isabelle Mertens

Projectmedewerker Team Jong & Kwetsbaar CNV Jongeren

“Mensen aanzetten tot nadenken over inclusie en een zogenoemd ‘kwartje’ zien vallen, dat is waarom een HARRIE training mij zoveel energie geeft. Laat de mogelijkheden leidend zijn, niet de beperkingen”.

Janneke Hiddink

Projectleider Realisten Academie bij CNV Jongeren

Anke Hennink

Projectmedewerker Team Jong & Kwetsbaar CNV Jongeren

“Harrie is de ideale collega, en ik vind het super tof om samen met toekomstige Harries te werken aan een inclusievere arbeidsmarkt. Het enthousiasme tijdens een training geeft mij energie en veel plezier!”

Ilse Huizenga

Zelfstandig trainer & coach

“Vanaf het moment dat ik als stagiair bij CNV Jongeren kennis maakte met Harrie en de Realisten, hebben ze een plekje in mijn hart. Daarom blijf ik mij maar al te graag inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt!”

Rob Overmars

Trainer/adviseur CNV Academie

Jeff Betting

Trainer bij Werkbedrijf Lucrato

"Voor mensen met een beperking is het vaak lastiger om een werkplek te krijgen en te behouden. Door goede begeleiding van een HARRIE zie je dat dit veranderd. Hier help ik ze dolgraag bij, immers iedereen verdient een goede plek op de arbeidsmarkt!"

Richard Duppen

Laten zien dat inclusief ondernemen kan en werkt, dat is wat mij drijft als directeur van 3 inclusieve, commerciële organisaties. Als Harrie trainer breng ik ervaringen mee vanuit mijn werkzame leven waarin werken met mensen met een ondersteuningsvraag altijd centraal.

Marieke Mulder

Verbinder en coördinator bij De Normaalste Zaak

Diversiteit is een feit en inclusie is een keuze. Ik vind het fantastisch om bedrijven die deze keuze hebben gemaakt een stap verder te helpen. Daarom heb ik de Harrie training mede-vormgegeven en hou ik graag vinger aan de pols op de werkvloer. Want het valt of staat met collega’s in een team die vanuit HR of management te maken krijgen met inclusie-doelstellingen en hier hard hun best voor doen.