Over ons

Harrie is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld tot een begrip op de werkvloer. Harrie is mede mogelijk gemaakt door support van het UWV, Instituut Gak en Vilans.

CNV Jongeren

CNV Jongeren staat bekend als dé onafhankelijke jongerenvakbond voor startend en studerend Nederland. Naast dat zij als vereniging de stem van jongeren laat horen in belangrijke arbeidsgerelateerde kwesties, heeft CNV Jongeren ook een projectbureau. Zowel de vereniging als het projectenbureau zetten zich al jaren in voor jongeren met een beperking. Vanuit de vereniging oefent CNV Jongeren invloed uit op de politiek, en met de projecten zet CNV Jongeren zich in, in de praktijk. Ondertussen zijn er al vele jongeren met een beperking getraind tot realist, en al sinds 2013 geeft CNV Jongeren Harrie trainingen.

Voor meer informatie: http://www.cnvjongeren.nl/ 

Ontmoet onze trainers

Robin de Rooij

Projectleider Harrie CNV Jongeren

Theo Duijker

Oprichter Enspiratie, een sociale én inclusieve onderneming

“Vanuit mijn persoonlijke ervaring met mijn dochter, en zakelijke ervaring als directeur van een inclusieve onderneming vind ik het geweldig om regelmatig een Harrie training te geven”

Isabelle Mertens

Projectmedewerker Team Jong & Kwetsbaar CNV Jongeren

“Mensen aanzetten tot nadenken over inclusie en een zogenoemd ‘kwartje’ zien vallen, dat is waarom een HARRIE training mij zoveel energie geeft. Laat de mogelijkheden leidend zijn, niet de beperkingen”.

Janneke Hiddink

Projectleider Realisten Academie bij CNV Jongeren

Anke Hennink

Projectmedewerker Team Jong & Kwetsbaar CNV Jongeren

“Harrie is de ideale collega, en ik vind het super tof om samen met toekomstige Harrie’s te werken aan een inclusievere arbeidsmarkt. Het enthousiasme tijdens een training geeft mij energie en veel plezier!”

Ilse Huizenga

Zelfstandig trainer & coach

“Vanaf het moment dat ik als stagiair bij CNV Jongeren kennis maakte met Harrie en de Realisten, hebben ze een plekje in mijn hart. Daarom blijf ik mij maar al te graag inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt!”

Rob Overmars

Trainer/adviseur CNV Academie

Jeff Betting

Trainer bij Werkbedrijf Lucarto

"Voor mensen met een beperking is het vaak lastiger om een werkplek te krijgen en te behouden. Door goede begeleiding van een HARRIE zie je dat dit veranderd. Hier help ik ze dolgraag bij, immers iedereen verdient een goede plek op de arbeidsmarkt!"

Richard Duppen

Algemeen directeur Avabel

Marieke Mulder