Over ons

Harrie is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld tot een begrip op de werkvloer. Harrie Help training is mede mogelijk gemaakt door support van het UWV, Instituut Gak en Vilans.

CNV Jongeren

CNV Jongeren zijn er voor de dromers, denkers en doeners. Voor alle jongere mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun bijdragen willen leveren aan onze maatschappij.

CNV Jongeren is de onafhankelijke vakbond voor jongere werknemers in Nederland. We zijn er voor de bijbaners, stagiaires, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerde, en young-professionals. Samen komen we op voor hun belangen op de arbeidsmarkt, woningmarkt, en in het onderwijs. Daarnaast hebben we speciaal aandacht voor jonge mensen met een kwetsbare positie.

Binnen ons projectenbureau zijn de Harrie Helpt trainingen en de Realisten Academie 2.0 belangrijke projecten om een bijdrage te leveren aan een meer inclusieve arbeidsmarkt.

Voor meer informatie: http://www.cnvjongeren.nl/ 

Ontmoet onze trainers

Robin de Rooij

Projectleider Harrie Helpt Training CNV Jongeren

'Iedereen naar vermogen laten meedoen op onze arbeidsmarkt. Dat is waar ik iedere dag mee bezig mag zijn als projectleider en trainer van de Harrie Helpt training. Geweldig!'

Theo Duijker

Oprichter Enspiratie, een sociale én inclusieve onderneming

“Vanuit mijn persoonlijke ervaring met mijn dochter, en zakelijke ervaring als directeur van een inclusieve onderneming vind ik het geweldig om regelmatig een Harrie training te geven”

Isabelle Mertens

Projectmedewerker Harrie Helpt Training CNV Jongeren

“Mensen aanzetten tot nadenken over inclusie en een zogenoemd ‘kwartje’ zien vallen, dat is waarom een Harrie training mij zoveel energie geeft. Laat de mogelijkheden leidend zijn, niet de beperkingen”.

Janneke Hiddink

Projectleider Realisten Academie bij CNV Jongeren

Ryan Groot Kormelink 

Projectmederwerker Harrie Helpt training CNV Jongeren 

Iedereen verdient een eerlijke kans om mee te draaien in de maatschappij. Het feit dat ik samen met alle enthousiaste deelnemers van de Harrie Helpt training positief kan bijdragen aan dit doel geeft mij veel voldoening en plezier!

Anke Hennink

Projectmedewerker CNV Jongeren

“Harrie is de ideale collega, en ik vind het super tof om samen met toekomstige Harries te werken aan een inclusievere arbeidsmarkt. Het enthousiasme tijdens een training geeft mij energie en veel plezier!”

Ilse Huizenga

Zelfstandig trainer & coach

“Vanaf het moment dat ik als stagiair bij CNV Jongeren kennis maakte met Harrie en de Realisten, hebben ze een plekje in mijn hart. Daarom blijf ik mij maar al te graag inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt!”

Jeff Betting

Trainer bij Werkbedrijf Lucrato

"Voor mensen met een beperking is het vaak lastiger om een werkplek te krijgen en te behouden. Door goede begeleiding van een Harrie zie je dat dit verandert. Hier help ik ze dolgraag bij, immers iedereen verdient een goede plek op de arbeidsmarkt!"

Richard Duppen

Algemeen directeur Avabel Nederland BV / Eigenaar Avadigma BV

Laten zien dat inclusief ondernemen kan en werkt, dat is wat mij drijft als directeur van 3 inclusieve, commerciële organisaties. Als Harrie trainer breng ik ervaringen mee vanuit mijn werkzame leven waarin werken met mensen met een ondersteuningsvraag altijd centraal.

Marieke Mulder

Verbinder en coördinator bij De Normaalste Zaak

Diversiteit is een feit en inclusie is een keuze. Ik vind het fantastisch om bedrijven die deze keuze hebben gemaakt een stap verder te helpen. Daarom heb ik de Harrie training mede-vormgegeven en hou ik graag vinger aan de pols op de werkvloer. Want het valt of staat met collega’s in een team die vanuit HR of management te maken krijgen met inclusie-doelstellingen en hier hard hun best voor doen.

Myron Leeman 

Trainer Harrie Helpt Training 

Mensen met een arbeidsbeperking kunnen prima in een dynamisch en energiek bedrijf passen. Daar ben ik het levende bewijs van. In de toekomst hoop ik dat meerdere mensen net zo'n mooie kans krijgen als ik. Door middel van de Harrie Helpt training project wil ik mijn steentje daaraan bijdragen.

Josje Tummers

Trainer Persoonlijk- en Maatschappelijk Leiderschap

Ik merk dat er deuren opengaan als we meer durven zien wat er (of iemand) wél allemaal kan. De Harrie Helpt training is bij uitstek een training waar ruimte is voor diversiteit, denken in oplossingen en samenwerking van mens tot mens. En dat is eigenlijk hartstikke leuk!