Over ons

Harrie is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld tot een begrip op de werkvloer. Harrie Help training is mede mogelijk gemaakt door support van het UWV, Instituut Gak en Vilans.

CNV Jongeren

CNV Jongeren zijn er voor de dromers, denkers en doeners. Voor alle jongere mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun bijdragen willen leveren aan onze maatschappij.

CNV Jongeren is de onafhankelijke vakbond voor jongere werknemers in Nederland. We zijn er voor de bijbaners, stagiaires, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerde, en young-professionals. Samen komen we op voor hun belangen op de arbeidsmarkt, woningmarkt, en in het onderwijs. Daarnaast hebben we speciaal aandacht voor jonge mensen met een kwetsbare positie.

Binnen ons projectenbureau zijn de Harrie Helpt trainingen en de Realisten Academie 2.0 belangrijke projecten om een bijdrage te leveren aan een meer inclusieve arbeidsmarkt.

Voor meer informatie: http://www.cnvjongeren.nl/ 

Ontmoet onze trainers

Luca Duppen 

Projectleider Harrie Helpt-training - CNV Jongeren

"Een inclusievere maatschappij, daar hoor ik bij. Met behulp van de Harrie Helpt-training creëren we een werkvloer waar ieders mogelijkheden tot uiting komen. En daarnaast; mensen in hun kracht zetten is toch gewoon super?!"

Theo Duijker

Oprichter Enspiratie, een sociale én inclusieve onderneming

"Vanuit mijn persoonlijke ervaring met mijn dochter, en zakelijke ervaring als directeur van een inclusieve onderneming vind ik het geweldig om regelmatig een Harrie training te geven."

Isabelle Mertens

Projectmedewerker Harrie Helpt Training - CNV Jongeren

"Mensen aanzetten tot nadenken over inclusie en een zogenoemd ‘kwartje’ zien vallen, dat is waarom een Harrie training mij zoveel energie geeft. Laat de mogelijkheden leidend zijn, niet de beperkingen."

Ryan Groot Kormelink 

Projectmedewerker Harrie Helpt training - CNV Jongeren 

"Iedereen verdient een eerlijke kans om mee te draaien in de maatschappij. Het feit dat ik samen met alle enthousiaste deelnemers van de Harrie Helpt training positief kan bijdragen aan dit doel geeft mij veel voldoening en plezier!"

Daphne van der Mispel

Trainer bij CNV Jongeren 

" Ook met de beste intenties kun je als collega op de werkvloer tegen dingen aanlopen. Een open blik en oprechte interesse zorgen dat je iemand kunt zien voorbij vooroordelen en labels. Wat je aandacht geeft groeit, is niet voor niets een cliché. Aandacht geven aan wat er wél mogelijk is, is voor mij de sleutel tot inclusief denken. Hoe mooi dat we in de Harrie training hier tools voor aan mogen reiken!" 

Jonneke van den Berg

Projectmedewerker Harrie Helpt-training & Realisten Academie - CNV Jongeren 

" Meewerken aan een inclusieve arbeidsmarkt, dat is mijn missie! Het uitwisselen van ervaringen en aanreiken van tools tijdens de training draagt bij aan een inclusieve mindset bij de deelnemers. Ik vind het tof om te zien hoe dat tijdens de training ontstaat en wordt aangewakkerd." 

Heleen de Haan

Projectassistent Harrie Helpt-training - CNV Jongeren

"Een maatschappij voor iedereen, dat is waar CNV Jongeren voor staat. Ik ben blij dat ik daar met mijn functie ook aan kan bijdragen. Heb je een vraag over de Harrie-training? Dan sta ik je graag te woord!" 

Josje Tummers

Trainer Persoonlijk- en Maatschappelijk Leiderschap

"Ik merk dat er deuren opengaan als we meer durven zien wat er (of iemand) wél allemaal kan. De Harrie Helpt training is bij uitstek een training waar ruimte is voor diversiteit, denken in oplossingen en samenwerking van mens tot mens. En dat is eigenlijk hartstikke leuk!" 

Ilse Huizenga

Zelfstandig trainer & coach

“Vanaf het moment dat ik als stagiair bij CNV Jongeren kennis maakte met Harrie en de Realisten, hebben ze een plekje in mijn hart. Daarom blijf ik mij maar al te graag inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt!”

Jeff Betting

Trainer bij Werkbedrijf Lucrato

"Voor mensen met een beperking is het vaak lastiger om een werkplek te krijgen en te behouden. Door goede begeleiding van een Harrie zie je dat dit verandert. Hier help ik ze dolgraag bij, immers iedereen verdient een goede plek op de arbeidsmarkt!"

Richard Duppen

Algemeen directeur Avabel Nederland BV / Eigenaar Avadigma BV

"Laten zien dat inclusief ondernemen kan en werkt, dat is wat mij drijft als directeur van 3 inclusieve, commerciële organisaties. Als Harrie trainer breng ik ervaringen mee vanuit mijn werkzame leven waarin werken met mensen met een ondersteuningsvraag altijd centraal."

Marieke Mulder

Verbinder en coördinator bij De Normaalste Zaak

"Diversiteit is een feit en inclusie is een keuze. Ik vind het fantastisch om bedrijven die deze keuze hebben gemaakt een stap verder te helpen. Daarom heb ik de Harrie training mede-vormgegeven en hou ik graag vinger aan de pols op de werkvloer. Want het valt of staat met collega’s in een team die vanuit HR of management te maken krijgen met inclusie-doelstellingen en hier hard hun best voor doen."