Iedereen is ergens goed in!

op 2 juli 2018 door CNV Jongeren

Esther heeft onlangs de Harrie-training bij ons afgerond en vertelt graag over haar ervaring met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Esther is sinds 2012 Projectleider social return bij GreenFox en heeft onlangs de Harrie-training bij CNV Jongeren afgerond. Ze beschikt over een ruime ervaring op het gebied van social return, het werven/begeleiden van kandidaten en de ideale match maken. Het leukste van haar werk vindt zij de begeleiding van (nieuwe) medewerkers en het in contact brengen bij hun opdrachtgevers. De Harrie-training heeft haar daar enorm in geholpen. Een doelgroep is op basis van iemand zijn specialiteit en niet zijn beperking. Een beperking is de basis van iemand zijn specialiteit.” Ze vindt het fijn dat CNV Jongeren Realisten (mensen met een arbeidsbeperking niet in een hokje plaatst, maar kijkt wat ze wel kunnen.

Vanuit haar werk heeft Esther een ongekende drive om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een voorsprong te geven. “Niks mooiers dan mensen die bij ons vertrekken en in vaste dienst treden bij een van onze opdrachtgevers. Het voelt vaak als een kind dat zijn opleiding heeft afgerond en het huis uit gaat. Wat dat betreft heb ik een hele grote gemotiveerde familie!”